Beoordelingen van De Pizzabakkert Rotterdam

Recente recensies

5.0
Melle
22 mei 2023
Jasper
21 mei 2023

Bezorging precies op tijd. Foutje met de zelf samengestelde pizza werd direct opgelost.

Net
18 mei 2023

Bodem goed, dit keer belegd met dikke laag belegen kaas oid ipv mozarella : (

Lieke
14 mei 2023

Pizza'a waren goed van smaak, dunne bodem, goed gebakken. Prima prijs kwaliteit verhouding. De ene pizza was goed op temperatuur, de andere was helaas lauw.

Sem
14 mei 2023

Very good very nice

Lieke
8 mei 2023

ik kreeg pas een bevestigingsmail toen de bezorger al onderweg was... dus dank voor de snelle bezorging maar ik moest wel bellen voor de zekerheid

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
7 mei 2023
Skye
5 mei 2023

a quick delicious well priced pizza - the Tartufo and Verdura are my go-tos.

M. Dekkers
4 mei 2023

De pizza's zelf waren erg lekker, er zat op 1 van de 2 alleen pizza's een stukje gesmolten plastic wat ik er gelukkig op tijd af heb gehaald.

Reactie van De Pizzabakkert

Hoi Maudy, Bedankt voor de feedback, we hebben je een mailtje gestuurd om dit verder uit te zoeken en op te pakken. Mvg, de Pizzabakkert

Marcel van As
4 mei 2023

Korst was droog, niet krokant, bij alledrie de pizza’s. Weinig tomatensaus. De carpaccio kleur was niet zo goed. Allemaal minder dan de uitstekende pizza van laatst. Ok, niet lekker.

Lukas
1 mei 2023
X
29 april 2023

Heerlijke pizza! Krokant en zeer smaakvol. Aanrader!!

Philip
29 april 2023

Alles was naar wens. Goed samengesteld, op tijd klaar en mooi weer om op een nabij bankje op te eten... Ok de pizzabakkert was niet voor het weer verantwoordelijk, maar toch.

M
28 april 2023
René Glijsteen
25 april 2023

Vrijdag 21 april weer een heerlijke Verdura, bedankt Pizzabakkert!

Wijsman
18 april 2023

Wat aan de koude kant

IK
16 april 2023

De pizza’s waren aanzienlijk minder lekker dan de vorige keren. En ze waren koud..

Setareh
11 april 2023

Pizza was koud en te laat geleverd

Reactie van De Pizzabakkert

Beste Setareh, bedankt voor je feedback, we hebben je een mailtje gestuurd om dit verder op te pakken.

Martine
10 april 2023

Tja, het is toch echt niet meer wat het geweest is. De vorige keer waren we niet zo tevreden en toen kregen we ook keurig compensatie, dus we dachten dat het eenmalig was. Maar nu waren de pizza's weer echt minder lekker dan voorheen; dun, taai, saai. Daarbij hadden we ervoor gekozen twee pizza's zelf te beleggen via de app en bij beide was een ingrediënt vergeten. Ook kreeg ik eerst vier pizza's, tot ik zei dat ik er vijf besteld had. Toen kreeg ik er vijf. En het gratis biertje moest ik ook zelf om vragen. Het was gisteren ook wel heel druk in de zaak hoor, blijkbaar gaan ze een beetje aan hun eigen succes ten onder :(

Reactie van De Pizzabakkert

Beste Martine, Bedankt voor je feedback, voor verdere uitleg hebben we je even een mailtje toegestuurd.

Syreeta
1 april 2023

Voor het eerst dat de pizza niet zo heel goed was. Het deeg was taai en gestolde kaas die smeuïg had moeten zijn is nooit echt lekker. De pizza’s hadden waarschijnlijk net iets te lang onder een warmhoudplaatje oid gestaan. We weten dat het beter kan dus nemen deze keer voor lief.

Reactie van De Pizzabakkert

Beste Syreeta, Jammer datje bestelling niet geheel na verwachting is aangekomen. We zullen het de volgende keer met je goedmaken! Met vriendelijke groet, De Pizzabakkert

Isis
26 maart 2023

Super lekkere broodjes!

Susan
15 maart 2023

Vriendelijke, aardige bezorger

Laurence
12 maart 2023

Pizza was sneller bezorgd dan verwacht, top!

René Glijsteen
11 maart 2023

Zeer snelle bezorging op een vrijdag avond om 18.30 en vervolgens genoten van 3 verschillende heerlijke pizza’s, Tonno, Verdura en een Kaasfondue pizza met als extra’s champignons, kerstomaatjes, paprika en gorgonzola. Bedankt.

SB
9 maart 2023

Heerlijk verse pizza's

Danai
9 maart 2023
Maaike
7 maart 2023

All time favorite; pizza met 4 kazen, heerlijk! Verdura & Anchovis zijn ook heel erg lekker!

Louise
25 februari 2023

Lekkerste broodjes en pizza’s van Rotterdam! Snelle en vriendelijke bezorging en altijd rijkelijk belegd. Kom er wekelijks!

Rene
24 februari 2023

Snel en heerlijke het pizza

niels
23 februari 2023

Iets teveel kaas volgens mijn huisgenoot. Maar zoals altijd een top pizza!

Jess
20 februari 2023

De kwaliteit was iets minder dan we gewend zijn van de Pizzabakkert, maar de grootste teleurstelling kwam door: - Tiramisu was nog bevroren. Was eigenlijk net ijs. Jammer, want hij is normaal zo lekker. - We hadden verwacht dat de Kaasfondue pizza een soort dip achtige substantie had, maar het was eigenlijk een simpele kaas pizza met harde kaas. De advertentie van de pizza is wellicht niet helemaal passend. Verder helemaal prima, prijs-kwaliteitverhouding goed en bezorging redelijk snel voor een zondagavond!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Koen
18 februari 2023

Lekkere pizza’s

Hendrik
14 februari 2023

Lekker en snel!

Peter
11 februari 2023

Lekkere broodjes!

Sanne
11 februari 2023
Luis
11 februari 2023

Gewoon goeie pizza!

Annemarie
10 februari 2023

Consistent goede kwaliteit pizza's, leuk afwisselend menu en altijd op tijd bezorgd! 👌

Matthijs
1 februari 2023

De chorizo smaakte naar rookworst, was niet lekker. Wel lekkere en dunne bodem. Korst niet heel krokant, beetje taai

Reactie van De Pizzabakkert

Hoi Matthijs, Ik zie dat je met je bestelling een Pepperoni-pizza hebt besteld. Hier zit geen Chorizo op maar Runderpepperoni. Wellicht kan dat de wat rookworst-achtige smaak verklaart? Op onze Speciale-pizza zit Chorizo worst, deze zal zeker niet rookworstachtig smaken! Met vriendelijke groet, De Pizzabakkert

Cristel
30 januari 2023

De ingrediënten van de pizza waren lekker, maar de bezorger had de dozen rechtop vervoerd waardoor ze helemaal naar de onderkant van de doos waren afgezakt en ze nogal eh...plat en gefragmenteerd waren. De bezorger was wel heel vriendelijk, misschien deed hij het voor het eerst?

Reactie van De Pizzabakkert

Hoi Christel! Dat kan een nieuwe bezorger en zelfs de meest ervaren bezorger wel eens overkomen ; ). Onze excuses hiervoor. Gelukkig heb je zelf de ingrediënten nog wel bij elkaar kunnen stoppen en kunnen genieten van je Pizza! Met vriendelijke groet, De Pizzabakkert

Kat
29 januari 2023

Lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Pizzabakkert

Top!

Ellen
27 januari 2023
Milan
27 januari 2023

Korean Kimchi Pulled Pork: goede nieuwe aanwinst

Reactie van De Pizzabakkert

Dankje Milan! Leuk om te horen :)

Casper
24 januari 2023

Vrolijke bezorger & altijd lekkere pizza’s. (Pizza carpaccio nooit wegdoen plz)

John Vrolijk
24 januari 2023

Altijd lekker altijd snel altijd *****

Martine
24 januari 2023

Al vaker besteld bij de Pizzabakkert en altijd dik tevreden. Maar gisteren helaas wat teleurgesteld. De pizza's waren koud en leken ook minder creatief en speciaal dan anders. Terwijl ze juist duurder geworden waren. Al met al €72,- uitgegeven voor een verjaardagsmaal van onze zoon, maar niet heel bijzonder gegeten...

Reactie van De Pizzabakkert

Hoi Martine, Gefeliciteerd met je zoon! We pakken dit graag verder op; we hebben je een mailtje gestuurd! Met vriendelijke groet, De Pizzabakkert

Saskia
22 januari 2023

Broodjes zijn super lekker! En voor ons erg belangrijk dat er goed naar opmerkingen wordt gekeken in verband met een ernstige allergie. Bezorging was netjes op tijd.

Saskia
20 januari 2023

Wij hadden drie verschillende broodjes en ze waren allemaal heerlijk. Bezorging was zelfs nog iets voor de aangegeven tijd. Gauw weer een keer bestellen.

Mark
19 januari 2023

Pizza's waren top als altijd en de bezorging stipt op tijd.

Anna van Duijvendijk
15 januari 2023

Heerlijke pizza met dunne bodem, waanzinnig broodje burrata!! Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Pizzabakkert

Super Anna! We doen ons best ;)

Paul
14 januari 2023

Beste pizza van Rotterdam

Reactie van De Pizzabakkert

Top Paul, daar doen we het voor! Groetjes De Pizzabakkert

Irene
13 januari 2023

De pizza's zelf smaakten heerlijk maar ze waren wel verwrongen in de doos. Bezorger was ook vergeten het drankje mee te geven - misschien halverwege van z'n fiets gewaaid?

Reactie van De Pizzabakkert

Hoi Irene, bedankt voor je beoordeling, we hebben je even een mailtje gestuurd. Je krijgt namelijk nog een drankje van ons tegoed! Met Blijdorpse groet, De Pizzabakkert

Jeanine
8 januari 2023

Altijd top kwaliteit!

Reactie van De Pizzabakkert

Top Jeanine, voor minder doen we het niet! Groetjes De Pizzabakkert

Irene
7 januari 2023

Snelle bezorging maar deze keer niet de lekkerste pizza, de spinazie met basilicum was enorm veel waardoor de bodem bedekt was en niet knapperig ook zat op deze pizza relatief weinig buffel mozzarella terwijl dat juist de reden is dat je pizza wilt vanwege de kaas

Quino Arnold
7 januari 2023

De pizza zelf was qua smaak goed! Alleen merkte je dat de pizza wat langer klaar was omdat de korst hard was, de temperatuur koud/lauw was wat wel jammer was. Daarnaast had ik om 18:50 besteld voor de bezorgtijd 20:15. Een uur en 25 minuten later en de pizza was er om 20:55, dan maakt het dus niet heel veel uit welke tijd je aangeeft. Het kan zijn dat dit eenmalig is, en dat geloof ik dan gelijk! Maar het was wel jammer. Pizza zelf smaakte top!

Reactie van De Pizzabakkert

Beste Arnold, helaas kampte wij gisteravond met een tekort aan bezorgers. Hierdoor konden sommige bestellingen niet zo snel de deur uit zoals wij dat graag zouden hebben, o.a. om gewenste bezorgtijden te halen. Op een drukke vrijdagavond kan het zich dan nogal snel opstapelen. Onze excuses hiervoor!

Tjalling
1 januari 2022

Engeltje die over je mond pist

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tom
1 januari 2022
Charlie Eastwood
29 december 2022

Great pizz!

RJ
23 december 2022

Beetje slappe korst, en ze waren een ingredient vergeten. Verder wel prima lekkere pizza!

Loïs van Dijk
23 december 2022
Smidt
21 december 2022

Was perfect en dat voor een goed bedrag

Boukje
19 december 2022
Thomas
19 december 2022
Stephanie
18 december 2022

Na 5 kwartier werden de pizza’s bezorgd en waren koud (niet lauw). Voor ons kan dit een keer gebeuren, het was ook koud buiten en voorgaande keren waren we altijd zeer tevreden. Wilde het wel even doorgeven als aandachtspunt.

Reactie van De Pizzabakkert

Hey Stephanie, erg jammer om te horen dat de pizza's koud waren toen deze bij jullie aankwamen. Afgelopen zondag was het bijzonder glad op de weg en hebben wij ook vroegtijdig bezorgingen moeten stopzetten. Daar kwam nog bovenop dat we een tekort aan bezorgers hadden deze avond. Onze excuses dat dit ertoe heeft geleid dat jullie pizza's waren afgekoeld.

Mert Mumcu
17 december 2022

Altijd lieve mensen! Lekkerste pizza van Rotterdam. Alles is jullie gegund!

Linde
15 december 2022
Koekie
15 december 2022

pizza's zijn heerlijk!

Raphaël
11 december 2022

De pizzabodem lijkt minder vers te zijn geworden en de quattro stagioni hoort met ham te zijn, zoals aangegeven op de foto. Maar die ontbrak.

Sandra
9 december 2022

Zalige pizza's, prima bezorging.

De Vries
5 december 2022

Matige pizza’s. Ben beter van de Pizzabakkert gewend, maar deze waren niet goed gebakken.

Cem
5 december 2022

De allereerste keer dat ik pizza's bestelde bij de Pizzabakkert waren de pizza's voortreffelijk. De prijs kwaliteit verhouding in Rotterdam was uitzonderlijk goed. De keren erna blijf ik hopen op dezelfde kwaliteit, maar dat is helaas niet het geval. Gisteren een verbrande onderkant op de pizza (margarita) ontvangen. Ik wacht nog op reactie om dit op te lossen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Pizzabakkert

Beste Cem, bedankt voor je beoordeling. Erg jammer om te horen dat je bestelling niet goed was. We sturen je een mailtje voor een verdere afhandeling. Groet, de Pizzabakkert

Happy Villager
5 december 2022

Ik bestel altijd een Prosciutto en keer op keer is deze ontzettend lekker! Toen ik bij het afhalen vroeg naar hun geheim, antwoordde een van de Pizzabakkerts: "Ik wrijf er al mijn liefde in uit." Ik vermoed dat de Pizzabakkert naar de gesmolten gorgonzola op mijn pizza verwees. Ongebruikelijke combinatie, maar ontzettend lekker! Dank voor je liefde. XOXO a very Happy Villager

M
4 december 2022
Soujanya
3 december 2022

Ik ontving de pizza 20 minuten later dan de verwachtte bezorgtijd. Geen probleem, ik begrijp dat het op vrijdag zeer druk wordt. Maar de pizza was helemaal koud en hard. Het was het geld helemaal niet waard. Echt ontevreden, sorry om te zeggen.

Reactie van De Pizzabakkert

Hey Soujanya, erg jammer om te horen dat jouw bestelling niet in orde was. Helaas was jouw pizza koud en hard omdat deze als laatste bezorgd werd door een bezorger die langs meerdere adressen moest. Dit is zo gegaan omdat wij niet voldoende bezorgers beschikbaar hadden op deze avond en daarmee dus niet goed opgewassen waren tegen het koude weer. Voortaan gaan wij meer bezorgers inroosteren zodat dit scenario zich hopelijk niet meer zal herhalen. Je krijgt nog een mailtje voor een verdere afhandeling. Groet, de Pizzabakkert

Marlon
29 november 2022
Danou
28 november 2022

Ik ben over het algemeen heel blij met jullie pizza's. Het is altijd een traktatie op de dagen dat ik echt geen zin heb om te koken. Dit keer waren onze pizza's helaas een stuk minder dan wat ik van jullie gewend ben. Ze kwamen bijna koud aan (ondanks dat ze niet veel later waren dan de geschatte bezorgtijd). Ze leken ook wat minder belegd dan normaal. Al met al niet helemaal waar we op hadden gehoopt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Pizzabakkert

Beste Danou, Bedankt voor je beoordeling, jammer om te horen dat het anders dan dat je van ons gewend was. Wij hebben je direct even een mailtje hierover gestuurd. Met vriendelijke groet, de Pizzabakkert

M.B.
27 november 2022

Zoals gebruikelijk weer een heerlijke pizza! En goede service, bestelling ging niet helemaal goed en werd snel hersteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marja Vonk
27 november 2022

Gebeld omdat we 1 pizza misten. Bezorging was top; werd meteen gebracht. Wel heel jammer dat de gespaarde punten waren ingeleverd voor een Weis biertje, maar niet geleverd. Pizza's zijn echt héérlijk!!

Ellis
26 november 2022

De pizza's hier zijn echt heerlijk!

Amy
25 november 2022
Franza Martens
24 november 2022

Snel bezorgd en top kwaliteit, de pizza verdura was weer heerlijk.

Jeroen
23 november 2022

Bestel meestal dezelfde pizza en wisselt in kwaliteit, maar hij was heel goed deze keer.

Jelle
20 november 2022

Klein van formaat en onderkant volledig zwart. Zeer weinig beleg. Kwaliteit lijkt met elke bestelling achteruit te gaan, erg jammer want de pizza’s waren ooit erg lekker

Reactie van De Pizzabakkert

Hoi Jelle, vervelend om te horen, onze excuses, we hebben je een mailtje gestuurd met verdere uitleg en compensatie! Met Blijdorpse groet, De Pizzabakkert

Lisa
18 november 2022

Pizza was lekker maar wel koud :)

Anneloes
17 november 2022

Mega lekkere pizza

René Kolpa
14 november 2022

Prima pizza, op tijd klaar (opgehaald), aardig personeel

Eveline
5 november 2022

Heerlijke pizza, super snel bezorgd. Top!

Claire
4 november 2022
Danai
2 november 2022
Kerstin
2 november 2022

My absolut favourite Pizzabakker!

Boukje
31 oktober 2022
Danique
31 oktober 2022

Afgelopen vrijdag heb ik een bestelling van 15 pizza's geplaatst bij de pizza bakkert. Netjes een telefoontje gehad dat het iets langer zou gaan duren. Pizza's waren erg lekker en nog goed warm! Goede service en vriendelijke bezorger. Zeker voor herhaling vatbaar.

Silvia
28 oktober 2022

Pizza deliziosa e croccante, prenotazione scorrevole, attesa più lunga del previsto, ragazza gentile

Boele Boelens
24 oktober 2022

Voor de eerste keer besteld, 5 verschillende. Waren allen heel lekker tot en met de laatste hap. Zullen zeker weer bestellen.

Pieter
23 oktober 2022

Heerlijk maar best een hard broodje

KSW
21 oktober 2022
Anoniem
20 oktober 2022

Altijd vers en lekker, beste bodem ooit.

Franza Martens
17 oktober 2022

Heel snel bezorgd en de kwaliteit was weer prima. De pizza verdura, de lekkerste !

Marrie
17 oktober 2022
Mirjam
15 oktober 2022

Dikke prima! Heerlijke pizza die snel werd bezorgd

Mattijs
12 oktober 2022

Superlekkere pizza's, prima qua prijs ook. Ze zijn alleen nooit op tijd klaar. Ik haal vaker af en het is letterlijk nog nooit gelukt om de tijd te halen die ze aangeven, ook niet als je langer vooruit besteld.

Sandra
8 oktober 2022

Gisteren de pizza van de maand gegeten. Zó ontzettend lekker, echt n culinair hoogstandje!

Jeroen
6 oktober 2022

Snel en lekker!

Bk
2 oktober 2022

We bestellen best vaak, omdat jullie zulke lekkere pizza’s maken. Maar deze keer viel het tegen. Toen we de dozen openden leken ze minder groot, minder rijkelijk belegd. En bij het opeten klopte dat ook. Nog steeds heel lekker hoor, maar net iets minder dan eerst. Is er iets veranderd?

Reactie van De Pizzabakkert

Beste Boukje, Bedankt voor je bericht. Wij streven er elke dag naar om onze kwaliteit hoog te houden. Af en toe doen wij wat aanpassingen, maar minder rijkelijk belegd en kleinere pizza’s zullen daar nooit onder vallen. Hopelijk kunnen we ons de volgende keer van onze beste kant laten zien, gewoon zoals je van ons kunt verwachten. Groeten de Pizzabakkert

Avli
24 september 2022

Lekkere en warme pizza! Wél ruim 20 -30 minuten later dan besteld.

Lisanne
18 september 2022

Altijd snel, en altijd heerlijk 🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nick
18 september 2022

Snel en lekker

I
17 september 2022

Minder lekker en smaakvol dan gewoonlijk, zowel de fungi als de truffel pizza

Nadia
16 september 2022

De bodem was niet goed gebakken en daardoor erg slap en zacht.

Juliette
15 september 2022
Dylan Monshouwer
14 september 2022

Uitstekend!

Juriaan De Witte
11 september 2022

Ja gewoon weer fucking lekkere pizza’s! Vedura gewoon fantastisch, Tonno precies genoeg tonijn, en de korst is fantastisch! Dikke 10

Pauline
10 september 2022
Timo
10 september 2022
Ingmar
9 september 2022
Brdie
9 september 2022

Lovely pizza

Sanne
7 september 2022
Jacintha Valk
5 september 2022

Klein foutje, heel lief en snel opgelost💕

Reactie van De Pizzabakkert

Bedankt Jacintha, Kleine foutjes zijn altijd makkelijk op te lossen❤️

Melanie
3 september 2022

Lekkere pizza’s waren goed warm en gebracht door een zeer vriendelijke bezorger.

Reactie van De Pizzabakkert

Super Melanie, goed om te horen🍕👨🏻‍🍳

Thomas
3 september 2022

Wat meer vlees pizza's zouden helemaal top zijn dan alleen maar ham of salami niet dat ze verkeerd zijn maar een lekkerrr shoarma op jullie style zou helemaal top zijn of iets met kip gehakt miss 😜

Reactie van De Pizzabakkert

Hoi Thomas, Bedankt voor je bericht! De shoarma pizza is bij ons een vaak gevraagde soort. Echter zijn wij juist trots op onze traditionele Italiaanse pizza’s. Maar wij blijven experimenteren, misschien met een Italiaanse twist, als je tips heb weet je ons te vinden🫶.

Nick
2 september 2022

Pizza’s waren helaas een stuk minder lekker dan normaal. Vriendelijke en snelle bezorging.

Reactie van De Pizzabakkert

Hoi Nick, Bedankt voor je review, jammer om te horen, waar lag het aan? Wij doen ons best om de kwaliteit te waarborgen.

Daan
30 augustus 2022
Franza Martens
30 augustus 2022

Op tijd bezorgd en weer kunnen genieten van een heerlijke pizza verdura. Knapperig, dunne bodem en rijk belegd met allerlei groenten : heerlijk !

Reactie van De Pizzabakkert

Bedankt Franza, daar doen we het voor!❤️🍕

Loes
29 augustus 2022

De pizza's waren heerlijk! Verbeterpunt is het tijdsmanagement. Ze liepen erg uit qua bestellingen. Dit kan natuurlijk altijd gebeuren, maar een eerlijke communicatie hierover is dan wel prettig. Er werd gezegd dat het slechts 5 minuten langer zou duren, terwijl dat uiteindelijk 25 minuten werd. Een realistischere tijdsinschatting in het vervolg zou ik aanraden.

Reactie van De Pizzabakkert

Bedankt voor je feedback Loes, zondag was een deel van ons personeel uitgevallen door ziekte… Door dit alles miste we iemand om even goed overzicht te houden. Je hebt hier helemaal gelijk in.

Ellis
25 augustus 2022

Ben nieuwe vaste klant! De smaak is heerlijk! Alleen laatste x kreeg ik 2 verbrande pizza's en dat kool proef je dan. Dus deze x was het niet lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Pizzabakkert

Hoi Ellis bedankt voor je feedback, we gaan er zeker op letten!

Niels
20 augustus 2022

Top smaak, perfecte prijs/kwaliteit, beetje extra peper had gemogen

Reactie van De Pizzabakkert

Bedankt Niels, staat genoteerd: extra peper voor Niels🌶🔥

Jocé Bloks
19 augustus 2022

Ik vond dat er maar bar weinig op de pizza zat en dat ie niet lekker knapperig gebakken was. Wel genoeg kaas en artisjokken, maar een zielige hoeveelheid champignons, olijven en kappertjes. Dit, terwijl dat de vorige keren juist allemaal prima was. Een eenmalige misser, hoop ik.

Reactie van De Pizzabakkert

Hoi Joyce, bedankt voor je feedback. Zodra je een eigen pizza samen stelt wil je ingrediënten rijkelijk belegde op je pizza, we gaan er op letten!

Philip
19 augustus 2022

Alles correct en op tijd uitgevoerd. Lekkere pizza's. Als je bij afhalen met PIN betaalt en een fooi wilt geven, neem dan contant mee. Personeel wist niet hoe een fooi erbij te tellen bij het afrekenen en ik heb standaard geen contant geld bij me.

Reactie van De Pizzabakkert

Hoi Philip, bedankt voor je feedback! Fooi pinnen is ook mogelijk, bedankt dat je het aankaart wij zullen het personeel hier even een snelle uitleg over geven👍

Frank
16 augustus 2022
John
16 augustus 2022
Marieke
13 augustus 2022

Erg lekkere pizza’s gehad. Knapperige bodem!

Franza Martens
10 augustus 2022

Snel bezorgd en warm en knapperig die groentepizza. Heerlijk !

J
8 augustus 2022
Lisa van der Jagt
4 augustus 2022

Wel al voor de 2de keer het drinken vergeten te leveren, wat mee besteld is.

Annelies
2 augustus 2022

‘n Hele lekkere pizza en snel bezorgd!

Karin
1 augustus 2022

Ik vond de pizza flauw en een beetje melig. Niet zo lekker als anders!

Ria Olsthoorn
1 augustus 2022

Wat een heerlijke pizza's

Sarah Jensen
1 augustus 2022

Geweldige pizza's! Voortaan bestellen wij altijd daar pizza's :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michel
30 juli 2022

Pizza was op tijd klaar en kon k zo meenemen! Was net uit de oven en vers! Ook vriendelijk personeel. De prijs kwaliteit verhouding is ook naar behoren alleen, zaten er op mijn kaas pizza nog grote bolletjes mozzarella die niet waren gesmolten en wel wat afbraak deden aan de smaak. Verder gewoon prima

Saskia
29 juli 2022

Voor het eerst broodjes besteld en wat een aanrader is dat! Wij hadden drie verschillende broodjes; allemaal super lekker. Bezorging was exact op de tijd die ik had gevraagd en de bezorger was zeer vriendelijk en had zelfs nog even tijd om een vraag van mij te beantwoorden. Dit gaan we zeker vaker doen.

David
28 juli 2022

Goede pizze, zoals altijd.

Roksolana Volk
25 juli 2022

Pizza's zijn kwalitatief goed, smaakvol en rijkelijk belegd. Helaas wel een andere pizza meegekregen als dat ik besteld had, vermoedelijk omdat deze op prime time (zondagavond 19 uur) besteld werd. Keuken had het druk en zag er chaotisch uit. Pas bij thuiskomst de doos geopend en tot die ontdekking gekomen.

Paula
24 juli 2022
Syreeta
21 juli 2022
Marrie
15 juli 2022

Super pizza's, echt heerlijk!! Pizza marguerita vond mijn dochter wel iets "te kazig" maar lekker, hoor!

C. Schreuder
15 juli 2022

Beide pizza's lagen op een hoopje in de hoek van de doos. De smaak was prima, maar wat er mis gegaan is met de bezorging weet ik niet... Dat de pizza's bijna 20 minuten later waren dan gevraagd, kan gebeuren op een drukke avond. Maar de door elkaar geschudde pizza's waren teleurstellend.

Jeff
12 juli 2022
Laurens Klein
10 juli 2022

Broodje was lekker, had alleen betaald voor extra parmaham maar miste dat op mijn broodje

Dolores
10 juli 2022
Freek
9 juli 2022

Zeer tevreden

J
8 juli 2022

Heel erg lekker en snel bezorgd!

Franza Martens
8 juli 2022

Gewoon de lekkerste pizza, die Verdura.

Andrea
8 juli 2022

Goede pizza’s, veel keuzes (ook vegan kaas mogelijk). De bezorger was aardig, maar kwam 20min later dan verwacht.

De Jong
1 juli 2022

Deze keer vielen de pizza’s tegen. Karig belegd. Niet goed warm. En in de keuken stonden de meiden met hun lange haren los de pizza’s te beleggen. Niet heel hygiënisch. Dit is niet wat we gewend zijn van de pizzabakkert. Hoop de volgende keer weer beter. Normaal gesproken zijn we altijd super tevreden. Dus misschien gewoon een slechte dag.

Brian
29 juni 2022

Super lekkere pizza. Beste van Blijdorp!

Coen
28 juni 2022

De bezorging duurde een uur maar kwam op de geschatte tijd aan, prima. De pizza was echter te vet, korst verbrand en de bodem niet knapperig. Gewoonlijk is het beter.

Ingmar
26 juni 2022

Beste pizza’s van Rotterdam!

Bakker
25 juni 2022
Danielle
21 juni 2022

fantastische pizza's

Erwin
19 juni 2022

Goede kwaliteit pizza's; erg lekker. Leuk team. Goede service

Sander
18 juni 2022
Harriet
17 juni 2022

Alles top zoals altijd!

Ruth Gonzalez
15 juni 2022
DB
12 juni 2022

Lekkere pizza’s en vlotte bezorging!

Patje
12 juni 2022

De beste pizza noord !!!!

Franza Martens
10 juni 2022

Dat was weer een heerlijke pizza met dunne krokante bodem en goed op temperatuur.

Maarten
4 juni 2022
Gijs
4 juni 2022

Uitstekende en goed belegde pizza. Snel bezorgd.

Karin
29 mei 2022

De pizza was lauw en de tiramisu zat aan de zijkant van het bakje. Omgevallen dus. Pizza smaakte goed. Beetje opgewarmd in magnetron. koude pizza vindt ik niet lekker. hopelijk volgende een warme pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Snød Jossen
18 mei 2022

Geef je geen sterren als een bezorger 20 minuten eerder komt dan de in een bevestigingsmail genoemde verwachte aankomsttijd? Nee, natuurlijk niet. Je bent alleen maar heel blij dat je de optie fooi geven bij het plaatsen van de bestelling heel serieus hebt genomen.

Martine
18 mei 2022

Heerlijke pizza’s , met dunne bodem wat ik met mijn italiaanse roots erg waardeer. Bezorging was rap en de pizza’s nog heet.

Barbara
16 mei 2022
Fleur
13 mei 2022

Super!

Sanne
13 mei 2022

Heel lekker, maar we hadden een verkeerde pizza (2x dezelfde)

Laura
13 mei 2022

Fantastisch!!

Rensie
11 mei 2022

Lekkere bodem, goede ingrediënten, warm en vers, en vriendelijk bezorgd.

May
9 mei 2022

Pizza was koud helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jim
7 mei 2022
JP
6 mei 2022

1 pizza online besteld maar uiteindelijk bijna 50 minuten later was de pizza klaar. Resultaat: Zwart geblakerden randen.

Paula odinot
5 mei 2022

Valt niks te verbeteren. Lekkerste pizza s van rotterdam

Marco
1 mei 2022
Rogier
24 april 2022

Grande! Lekkere pizza's en zelfs wat sneller dan verwacht bezorgd

Sanne
22 april 2022

Heerlijke pizza. Ik bestel alleen expres op de site en niet via thuisbezorgd, geef m’n fooi ook van tevoren via de site, maar zie dan toch een thuisbezorgd-bezorger met de pizza’s.

Lode Exel
14 april 2022

Helaas waren de pizza's deze keer te hard gebakken. Met veel wat verbrande plekjes op de pizza's. Zeker de randen waren daarom te bitter om te eten. Dat ben ik niet van jullie gewend. Meestal zijn de pizza's perfect.

M
13 april 2022
Thomas L
12 april 2022
Franza Martes
11 april 2022

Pizza was heerlijk en goed op temperatuur. Bodem lekker dun en krokant.

Martijn
11 april 2022

Heerlijk pizza! Kwalitatieve ingrediënten en goed op smaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maarten
11 april 2022
Nina
9 april 2022

Lekkerste pizza’s! En altijd snel geleverd!

A. Plante
9 april 2022

Lekkere pizza, goede prijs-kwaliteit. Ik had quatro formaggio. Mag iets minder ricotta op voor mij.

Marco
9 april 2022

Deze keer wat het een zeer lekkere pizza. Goede verhouding van ingredienten en superbodem!

Solange
8 april 2022

Confirmed delivery one hour after my order and still it took 20 mins more to get it, a bit too long

Cath
2 april 2022

Mega lekker. Helaas liet ik de doos buiten vallen en zat alles op zn kop. Maar dat maakt voor de smaak niet uit!

Trudy Mantel
31 maart 2022

Pizza’s vielen tegen dit keer. Bleke slappe korst, kaas op verdura amper gesmolten. Hadden naar mijn idee langer in de oven gemoeten. Vriendelijke groet

Jochem Jongerius
31 maart 2022

Snel en zeer lekker!

Jari
25 maart 2022

De pepperoni mag pikanter

Koen
18 maart 2022

Heerlijke pizza’s en snel bezorgd voor een goede prijs

Sjiki
17 maart 2022
Franza Martens
13 maart 2022

Na de wanhoop pizza van 10 dagen geleden heb ik nu een goedmaak pizza besteld en die was in een woord geweldig. De pizza verdura ! Heerlijk sappige ingrediënten, een dunne bodem met krokante randjes en goed op temperatuur. Halleluja ! Ga zo door zou ik zeggen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hanneke
12 maart 2022

Pizza's waren weer heerlijk en perfect op tijd bezorgd!

Jasper
12 maart 2022

Super snel drie goeie pizza's thuis

Pieter
12 maart 2022

De pizza’s waren lekker maar ontzettend zout

Maria Duarte
12 maart 2022

Wij hebben al vaker besteld, pizza is altijd lekker en snel bezorgd. Vriendelijke personnel.

Marjolein
11 maart 2022
Maxime
10 maart 2022

pizza's waren droog en ijskoud. Ik bestel vaak bij jullie dus ik vind ze normaal gesproken lekker! Helaas dit keer een andere kwaliteit dan ik gewend ben

Sjiki
9 maart 2022

Heerlijke pizza Aardige bezorging !

Maxime
1 maart 2022

Altijd heerlijke pizza's en snelle bezorging!

Charlotte
28 februari 2022

Betaalbare, superlekkere en goed belegde pizza. Snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jessica
28 februari 2022

Bezorging duurde wat lang, maar dat is ook niet gek wanneer je 10 pizza's bestelt. Het was zoals altijd weer heerlijk en de pizza's waren ook nog goed warm. Tot snel!

Brenda Allard
23 februari 2022

Kwaliteit van de pizza’s is uitstekend. Wel heeft het 1,5 uur geduurd voordat ze kwamen. Toen ik belde werd het allemaal uitgelegd dat het ongeveer een half uur later kwam. Het had fijn geweest als dit per telefoon of mail zelf was aangegeven dat het later zou komen.

Anoniem
9 februari 2022

Heerlijke pizza’s onder €10. Vlotte bezorging. En keuze uit lekkere limonades.

van Sabben
7 februari 2022

Twee heerlijke pizza's besteld. Goed belegd en een goede verdeling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vitrinekast
4 februari 2022
Martijn
4 februari 2022

Bestellingen altijd netjes optijd klaar en wordt altijd vriendelijk geholpen. Lekker informeel ook, erg fijn.

Maarten
1 februari 2022
Stefanie
29 januari 2022

Heerijke dunne krokante italiaanse pizza en snelle bezorging!

Facundo
23 januari 2022

Pizza’s waren lekker maar erg koud

Evelien Meinderink
21 januari 2022

tevreden

Maarten
20 januari 2022

Attent, goed meegedacht met een foutje in de bestelling, lekker pizza's!

Smit-Nome
20 januari 2022

Voor het eerst hebben mijn partner en ik bij jullie besteld en het valt direct goed in de smaak!!! Jullie pizza's zijn totally minder vet dan die van NewYork en Domino's. Plus, jullie hebben Carpaccio pizza, ik wist niet eens dat dat bestond 0.o' echt super lekker, tot de volgende bestelling!

Hendrik zwarts
17 januari 2022

Genoten!

Michiel
16 januari 2022

Prima pizza! Maar niet bijzonder. Eenvoudige service dat verbeterd mag worden. Een excuses of melding van vertraging zou namelijk wel fijn zijn.

Janneke
16 januari 2022

Veeeel te lang moeten wachten. Dat vonden ze zelf ook jammer en hebben ze daarna keurig opgelost! Pizza’s waren lekker!

Dylan
16 januari 2022

Wat een afgang.. Om 20:36 bestel ik één pizza Margarita om te bezorgen om 21:30. Mijn pizza komt vervolgens om 21:50 aan, nu heeft mijn vriendin haar avondeten al binnen en al opgegeten, dus zit ik en alleen te eten en is mijn pizza niet eens een beetje warm.. Wij wonen op 3 minuten afstand.. Meerdere keren met veel plezier pizza besteld, maar dit was echt een ontzettende misser. Helaas.

Arjen Leendertz
14 januari 2022
Jeffery
9 januari 2022

Holy Mozes! De pizza’s zijn geweldig. De bezorgers zie je al van verre komen met hun brede glimlach!!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim
8 januari 2022
Roy
8 januari 2022

De pizza was echt gigantisch lekker (wel redelijk lauw maar dat was oké). De bezorging duurde wel 1,5 uur en was incompleet en daardoor al met al 1 uur en 45 min, ik heb gelukkig geduld maar voor pizza is dit wel buitensporig lang.

Martine de Gelder
7 januari 2022

Lekkere pizza's, goed geprijsd, stipt op tijd. Alleen maar lof!

Debby
6 januari 2022
m i c k
5 januari 2022
Anne
4 januari 2022

Lekker alleen was het koud!!

Nina
3 januari 2022
Jelle de Vries
31 december 2021

Veel te lang gebakken

Eva
31 december 2021

Erg snel geleverd en nog goed warm bij de levering

Sanne
29 december 2021

Zoals altijd super lekkere pizza’s en erg vriendelijk personeel

Jan
28 december 2021

Eerst de verkeerde pizza gekregen maar voordat we het zelf doorhadden werd er al door de Pizzabakkert gebeld en werden de juiste pizza's binnen no-time bezorgd. Super service!

Marleen de Smidt
28 december 2021

Goed, plezierig. Pizza goed belegd, goed deeg en goed gebakken, wel beetje droog. (Beetje amateuristische bedrijfsvoering)

Sara
23 december 2021

mega snelle bezorging en hele lekkere pizzas!! :)

Philip
22 december 2021

De pizzabakkert bakt grotere pizza's dan sommige anderen. Zorg dat je een warmhoudtas hebt die groter is dan 32cm! Ook als de pizza niet meer gloeiend heet is, nog steeds erg lekker.

Mark
21 december 2021

Top pizza! Lekker op smaak!

Stefanie
19 december 2021
Arjen Leendertz
18 december 2021
Arjen Leendertz
17 december 2021

Super lekker

Sebastiaan
13 december 2021
Niels de Leeuw
13 december 2021
Arjen Leendertz
13 december 2021

Topkwaliteit snel en warm bezorgd kortom super lekker!

Dylan van Eijck
13 december 2021

De pizza was overheerlijk, maar wel een stuk later dan de tijd dat wij de pizza hadden willen hebben. Wel erg goed opgelost door een kleine verrassing!

Eva
12 december 2021

Pizza’s zijn lekker maar het duurde erg lang voordat ze klaar waren. Personeel hing over de toonbank heen op hun telefoon te scrollen, ziet er beetje raar uit

Anoniem
12 december 2021

Zoals altijd weer lekker gegeten. Pizza’s waren nog warm en heel lekker.

Shannon
11 december 2021

Pizza Margherita helemaal prima. De pizza pesto tomaat was iemand iets te enthousiast met de pesto geweest waardoor echt bijna de hele pizza met dikke laag pesto onder zat. Was niet zo lekker. Heb het er grotendeels afgeschraapt toen was t prima. Was daardoor wel erg vet geworden. Volgende keer dus echt stuk minder pesto doen

Jetske
4 december 2021

Als altijd, heerlijke pizza’s; knapperig en warm! Grote favoriet ook bij mijn kinderen.

J9
1 december 2021

Prima pizza

Wouter Hulst
28 november 2021
Nihal
27 november 2021

Jammer dat de pizza’s koud waren, dan zou de smaak veel beter zijn.

Maaike
26 november 2021

Verkeerde pizza’s geleverd, maaaar dit werd direct goed opgepakt. Kregen zelfs 2 toetjes als goedmakertje. Die bestellen we dus voortaan ook bij de pizza’s. Té lekker.

Tjalz
25 november 2021

Mooie pizza’s lekker en op tijd! Feest!

Marco
20 november 2021

Snel en lekker

M. Blank
19 november 2021

De pizza Spinaci is erg lekker. Helaas duurt het op vrijdagavond lang voordat hij wordt bezorgd. Dat is jammer omdat de pizza daardoor lauw was. De bezorgster was vriendelijk.

Loewieke
18 november 2021

Prima pizza. Jammer dat jullie niet in Overschie bezorgen.

Guido
15 november 2021

Snel, beleefd en heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pep de Jong
15 november 2021
Bram
15 november 2021

Prijs en kwaliteit van de pizza's is erg goed. Wachttijd is nog een punt van verbetering.

René Kolpa
14 november 2021

Heerlijke pizza's, maar het voor-snijden was niet goed gebeurd; want dat moesten wel zelf over doen. Meestal is dat wel oké

Anne
14 november 2021
Eline
14 november 2021

Fijn dat de pizza's gesneden zijn, maar dan wel iets beter graag! Verder een topservice en een heerlijke pizza!

De Jong
12 november 2021

Pizza was koud. Raar omdat ik op nog geen 800 meter afstand woon.

Pim
6 november 2021

Pizza was voor de derde keer op rij lauw tot koud. De quattroformaggi leek maar drie soorten kaas te hebben dit keer.

Diederik Gommers
6 november 2021

Prima pizza's en vriendelijke bezorging. Ik bestel er de volgende keer weer !!!

E
29 oktober 2021

Top

Rogier
28 oktober 2021

Snelle service, lekkere pizza's, voor schappelijke prijs!

xMandies
26 oktober 2021

Super lekkere verse pizza met een heerlijke knapperige dunne bodem

Anoniem
22 oktober 2021
Anoniem
22 oktober 2021
Celeste
22 oktober 2021
Barbara
17 oktober 2021

De bezorger complimenteerde me met mijn zelf samengestelde pizza. En hij was ook top!

Ole
16 oktober 2021

Matheo de bezorger is een topgozer. Hij heeft mijn pizza beter gesneden dan mijn andere 5 bestellingen bij elkaar die ik ooit bij jullie heb gedaan

KS
14 oktober 2021
Anoniem
14 oktober 2021
Yvette
12 oktober 2021

Hele lekkere pizza’s gemaakt met verse ingrediënten. Bezorger was ook nog eens snel!

Peter Koet
11 oktober 2021

De Pizza mag warmer zijn

B
8 oktober 2021
Anoniem
6 oktober 2021

Echt sommige van de lekkerste pizza’s die we ooit gegeten hebben… verse lekkere ingredienten, een perfecte bodem, en een fantastische vegan optie! We zijn elke keer super blij met de Pizzabakkert. :)

non
4 oktober 2021

De pizza's zijn altijd goed, al vallen ze soms een beetje klein uit. de vegan pizza is echt lekker! maar 2 uur en 15 min wachten op pizza vind ik echt een beetje te ver gaan. als van tevoren was aangegeven dat het zo druk was, had ik ergens anders kunnen bestellen, dat had m'n avond iets aangenamer gemaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mata
1 oktober 2021

Hi there, I order from you guys directly so you dont have to pay the very high fees to deliveroo's. Must say though that the wait time is rather long and now twice in a row pizza came bit beaten. Dont get me wrong, I still like your pizzas, but maybe you can think how to deliver better? thanks.

Lieke
25 september 2021

Pizza was lekker en keurig op tijd klaar. Tiramisu was helaas nog bevroren..

Jetske Tamboezer
24 september 2021

We hadden 3 pizza’s besteld; 2 waren prima, maar de derde (met spinazie en gorgonzola) was te zwart, de gorgonzola was helemaal ingebrand en er zat een zwart gat in het midden 🙁 Niet de kwaliteit die we can jullie gewend zijn.

Pieter
17 september 2021

100% Goed! Heerluk!

Pieter van Dijen
13 september 2021

Top broodjes, maar soms iets te hard gebakken

Annelies van de Louw
7 september 2021
  • </