Reviews from De Pizzabakkert Rotterdam

Recent reviews

5.0
Els van Deelen
17 June 2024

Pizza dreef in de olie zag er ook heel vies uit pizzabodem gedeeltelijk verbrand bah

Yvonne
17 June 2024

De bezorging liet erg lang op zich wachten. Pas 40 min. na de afgesproken tijd kwam de bezorger. De pizza's waren niet heel warm meer, maar de smaken waren heerlijk. Wij geven de Pizzabakkert zeker nog een tweede kans.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jakub
16 June 2024
Harun S.
16 June 2024

Ik verzocht een bestelling die afgeleverd zou worden om 17.45 en die kwam stipt op tijd. De pizza was ook erg lekker.

Evelien
14 June 2024

Doos aan 1 kant open pizza zichtbaar, kouder geworden dan nodig, en waar heeft ie tegenaan gelegen? Maar heeft de smaak niet nadelig beïnvloed gelukkig.

Doortje
13 June 2024
Franza M.
12 June 2024

Hij was weer heerlijk de pizza verdura, royaal belegd met groenten en lekker gekruid.

T
11 June 2024

Pizza’s altijd lekker. Maar we hebben het gevoel dat laatste paar keer steeds met minder erop. Dit keer was bij een pizza de kaas helemaal vergeten en bij de andere was erg weinig kaas. Dat was wel jammer.

Dorieke
10 June 2024

Altijd super snel bezorgd. Een heel lekkere dunne bodem en heerlijke smaken altijd. En goed te betalen.

van Sabben
4 June 2024

Ik had de pizza besteld om rond 19:30 te laten bezorgen. Maar deze kwam al om 19:00 dus een half uur te vroeg. Dit zou zeker nog beter kunnen. Verder was de pizza wrrg lekker.

Michael
2 June 2024

Fantastische service en mega goede pizza!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jolanda
2 June 2024

Was weer super lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Amit
2 June 2024
Marja
30 May 2024
Toni Motos
30 May 2024

Langer dan 1 uur wachten en de pizzas waren koud

Arno de niem
29 May 2024
Rode
28 May 2024

Heeerlijke pizza en snel bezorgd! Tot volgende week!

Ferry
26 May 2024

Lekkere pizza en zo besteld via de website :)

Marc
25 May 2024
H. Schermer
25 May 2024
Max
24 May 2024

Top kwaliteit en service! Was iets misgegaan met de bestelling en kreeg binnen 20 min direct een nieuwe bestelling met een gratis drankje. Heel erg goed!

Reaction from De Pizzabakkert

Dankjewel Max!!! Fijn om te horen :)

Pieter
19 May 2024

Heerlijke broodjes!

Reaction from De Pizzabakkert

Dankjewel Pieter, leuk om te horen :)

Max
19 May 2024

Heel goed! En bedankt voor het toetje!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

T
16 May 2024
Marja
8 May 2024

Was lekker maar lauw.

Louise
8 May 2024
Sandra
3 May 2024

Super lekkere pizza’s! Doen we zeker nog een keer!

Max
28 April 2024

Uitstekend! Zoals altijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Susan
24 April 2024

Lekkerttttt

Frank
23 April 2024
Els van Deelen
22 April 2024

Weer 100 procent tevreden. Ga zo door

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Susanne
22 April 2024

Keurig op tijd bezorgd. Pizza's wat karig belegd en vlak van smaak

Erik
18 April 2024

Goede pizza, snelle levering

Sander
8 April 2024

Super lekkere broodjes

Lou
8 April 2024

2 uur moeten wachten op onze pizza's. Nadat ik gebeld had zou het nog 15 minuten duren en dat werden er nog 45 minuten. Erg teleurstellend.

Silvia stoele
7 April 2024

Heerlijke pizza's!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nathalie
2 April 2024

Erg lekkere pizza's en vlotte bezorging

Anoniem
29 March 2024

Snelle en vriendelijke bezorgers, bij iedere bestelling. Lekkere pizza's

Marijke
29 March 2024

Uitstekende pizza!

Martijn
26 March 2024

Heerlijk en snel!

gerwin smit
24 March 2024

Heerlijke pizza, nog lekker warm, met een knapperig randje! En binnen een half uur gebracht en dat op een weekendavond!!

Rinze
23 March 2024

Alhoewel niet de pizza geleverd werd die was besteld, had de honger mij er toch van weten te overtuigen deze zsm tot mij te nemen, en het moet gezegd: ook deze was erg goed binnen te houden!

Jannie
23 March 2024

Hoi hoi! Ik had donderdag een pizza bij jullie besteld, ik bestel regelmatig bij jullie en meestal tevreden hoor. Deze week was de pizza helaas al bijna koud en de bodem best wel zwart. Er zaten deze keer ook gewone olijven op ipv die kleine taggische, en die zijn juist zo lekker! Hopelijk volgende keer beter

Nicoline
23 March 2024

Smaak pizza erg lekker, maar voor mij mag het .minder zout. Bezorger zeer correct

Marja
21 March 2024

Heeeeerlojke pizza die wel iets warmer had gemogen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Franza Martens
20 March 2024

De pizza quatro formaggi was lekker maar had iets pittiger gemogen. Ik heb er zelf gorgonzola piquante aan toegevoegd.

Marieke
17 March 2024
Mariette
17 March 2024

2 uur moeten wachten op m'n pizza. Na 1u15min gebeld en er werd gezegd dat hij binnen 15min bezorgd zou worden maar dus alsnog een half uur later. Ook de beloofde Tiramisu voor het lange wachten zat er uiteindelijk niet bij.

T
17 March 2024

Altijd lekker. Alleen de pizza van de maand mag wel meer feta op hebben. Nu is het zo weinig dat je het niet kon proeven.

Job
15 March 2024

ik vond de pizza veel te zout. Ik heb vaker dezelfde pizza besteld en volgens mij niet eerder zo zout gehad.

Susan ter Linden
13 March 2024
D. Rondeltap
11 March 2024
Pascal
10 March 2024
Nathalie
9 March 2024

De pizza waren helaas zo goed als koud en de tiramisu was in het midden nog bevroren. De bezorger had denk ik een bocht te wild genomen want eten zat iets minder netjes dan anders in de doos. Ik ben normaal super tevreden met mijn bestellingen naar nu dus iets minder

Reaction from De Pizzabakkert

Beste Nathalie, bedankt voor je feedback, wat jammer om te lezen dat je bestelling niet zo is aangekomen als je van ons gewend bent. We zullen je nog een mailtje sturen voor verdere uitleg en compensatie. Met Blijdorpse Groet, De Pizzabakkert

Anoniem
9 March 2024
Anna
9 March 2024

Heerlijke pizza en keurig op tijd

Max
8 March 2024
Senne
7 March 2024

Erg snelle bezorging door ids, goede pizza! Aanrader

Sophie
5 March 2024

Heerlijke pizza’s en tiramisu snel bezorgd door een aardige bezorger

Pjotr Jurtschenko
28 February 2024

De pizza smaakte uitstekend, maar we vonden hem toch wel iets te vet in vergelijking met de vorige keer.

Chris
26 February 2024
Max
23 February 2024

Zoals altijd, erg sterk!

Merel
19 February 2024
Thomas
19 February 2024

Pizza was helaas koud, niet gaar en met enorme bergen sla om de smaak te verbergen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Louise Clarysse
18 February 2024

Heerlijk!

Robert
11 February 2024

Lekkere pizza van de maand! Mortadella!

Gommers
10 February 2024

Heerlijke pizza's. Geen twijfel. En bezorging via Thuisbezorgd was ook snel en netjes.

Pjotr Jurtschenko
10 February 2024

Prima pizza en keurig op tijd bezorgd

JZ
7 February 2024
Luisa
5 February 2024
Meron
4 February 2024
Martijn
2 February 2024

Er zat geen basilicum op mijn pizza toch best jammer... voor de rest top pizzatje

Sven
1 February 2024
Martinez
30 January 2024

Altijd super kwaliteit! En ook nog eens snelle en fijne bezorging is nu gebleken! :-)

Boele Boelens
29 January 2024

Als vanouds

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Claire
19 January 2024
Susan
16 January 2024

Heerlijke pizza's en tiramisu en ook snelle bezorging!

Lola
15 January 2024

Heerlijke pizza's, fijn dat je hem zelf samen kan stellen. Helaas miste er op beide pizza's een ingrediënt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Amber
13 January 2024

Altijd super pizza’s :-)))

Chris
13 January 2024

Het duurde 1u en 45min tot pizzas werden bezorgd, dat was 45min langer dan jullie zelf hadden aangegeven. De pizzas waren koud en de kaas was alweer gestold. In een van de pizzas zat een stuk plastic verstopt.

Reaction from De Pizzabakkert

Beste Chris, Wat vervelend om te lezen, we hebben je een mailtje gestuurd met verdere uitleg en compensatie. Met vriendelijke groet, De Pizzabakkert

Anouk
13 January 2024
Pjotr Jurtschenko
10 January 2024
Fibs
8 January 2024

Alles was top

Ed v. Reijswoud
5 January 2024

Lekkere pizza

Franza Martens
31 December 2023

De pizza verdura was weer goedgevuld

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Esmay
23 December 2023

We bestellen bijna elk weekend. Heerlijke broodjes!

A
23 December 2023

Helaas kreeg ik de verkeerde pizza bezorgd. Gelukkig was de goede pizza er alsnog vrij snel maar kwam daardoor wel te laat op mijn afspraak. Jammer dat er dan ook geen korting oid wordt aangeboden

Reaction from De Pizzabakkert

Beste a, Bedankt voor je beoordeling, we hebben je een mailtje gestuurd voor de verder afhandeling Met vriendelijke groet, de Pizzabakkert

Harriet
21 December 2023

Pizza’s waren prima! Bezorging was sneller dan verwacht met de vriendelijkste bezorger ooit.

Els van deelen
20 December 2023

De pizza zowel als de bezorging was TOp

T
20 December 2023

Vorige keer probleem gehad met de bestelling. Deze werd goed opgelost en dit keer hadden we perfecte pizza’s en kwamen ze snel en warm aan.

Robin
20 December 2023
Hanneke
13 December 2023

Gewoon hoed

Lisa M
11 December 2023

Heerlijke pizzas, snel bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ilse Sewbalaksing
10 December 2023

Ik had 2 pizza's besteld: een Margherita en een pollo. De margherita was heel week en geen smaak zo weggegooid. De pollo had een lekkere smaak maar niet krokant gebakken de randen waren ook week. De bezorging was 20 minuten later dan gepland.

Kasia
9 December 2023

I think the estimated time should be more precise, but I loved the pizza, I had to heat it up a bit but the taste is what matters the most :) keep it up!

Kevin
28 November 2023

Bezorging sneller dan verwacht. De pizza was koud, zelf nog even in de oven gedaan maar dit was helaas geen succes.

Marja
27 November 2023

Jammer, ben véél beter gewend. Half uur later dan besteld en koud….

Louise
26 November 2023

Heerlijk!

Wieke
26 November 2023
Harriet
19 November 2023

Drie pizza's besteld. 1 was een beetje aangebrand. De bezorging was sneller dan was aangegeven.