Avaliações de De Pizzabakkert Rotterdam

Avaliações recentes

5.0
L &. M
Hoje

Wat weinig ingredienten en saus op de pizza

Amy
Ontem
Franza Martens
24 novembro 2022

Snel bezorgd en top kwaliteit, de pizza verdura was weer heerlijk.

Jeroen
23 novembro 2022

Bestel meestal dezelfde pizza en wisselt in kwaliteit, maar hij was heel goed deze keer.

Jelle
20 novembro 2022

Klein van formaat en onderkant volledig zwart. Zeer weinig beleg. Kwaliteit lijkt met elke bestelling achteruit te gaan, erg jammer want de pizza’s waren ooit erg lekker

Reacção a De Pizzabakkert

Hoi Jelle, vervelend om te horen, onze excuses, we hebben je een mailtje gestuurd met verdere uitleg en compensatie! Met Blijdorpse groet, De Pizzabakkert

Lisa
18 novembro 2022

Pizza was lekker maar wel koud :)

Anneloes
17 novembro 2022

Mega lekkere pizza

René Kolpa
14 novembro 2022

Prima pizza, op tijd klaar (opgehaald), aardig personeel

Eveline
5 novembro 2022

Heerlijke pizza, super snel bezorgd. Top!

Claire
4 novembro 2022
Danai
2 novembro 2022
Kerstin
2 novembro 2022

My absolut favourite Pizzabakker!

Boukje
31 outubro 2022
Danique
31 outubro 2022

Afgelopen vrijdag heb ik een bestelling van 15 pizza's geplaatst bij de pizza bakkert. Netjes een telefoontje gehad dat het iets langer zou gaan duren. Pizza's waren erg lekker en nog goed warm! Goede service en vriendelijke bezorger. Zeker voor herhaling vatbaar.

Silvia
28 outubro 2022

Pizza deliziosa e croccante, prenotazione scorrevole, attesa più lunga del previsto, ragazza gentile

Boele Boelens
24 outubro 2022

Voor de eerste keer besteld, 5 verschillende. Waren allen heel lekker tot en met de laatste hap. Zullen zeker weer bestellen.

Pieter
23 outubro 2022

Heerlijk maar best een hard broodje

KSW
21 outubro 2022
Anoniem
20 outubro 2022

Altijd vers en lekker, beste bodem ooit.

Wim van Zon
18 outubro 2022

De pizza's waren top. Heel groot minpunt: De pizza's zouden volgens emailbevestiging om 19u25 klaar zijn maar ik heb een half uur moeten wachten en kreeg ze om 19u48 mee. Ze waren ze schijnbaar vergeten... Slechte zaak. Tip: Laat bij een beoordeling de opties open voor de kwaliteit van de pizza's en de kwaliteit van de service.

Franza Martens
17 outubro 2022

Heel snel bezorgd en de kwaliteit was weer prima. De pizza verdura, de lekkerste !

Marrie
17 outubro 2022
Mirjam
15 outubro 2022

Dikke prima! Heerlijke pizza die snel werd bezorgd

Mattijs
12 outubro 2022

Superlekkere pizza's, prima qua prijs ook. Ze zijn alleen nooit op tijd klaar. Ik haal vaker af en het is letterlijk nog nooit gelukt om de tijd te halen die ze aangeven, ook niet als je langer vooruit besteld.

Sandra
8 outubro 2022

Gisteren de pizza van de maand gegeten. Zó ontzettend lekker, echt n culinair hoogstandje!

Jeroen
6 outubro 2022

Snel en lekker!

N.Hoveling
3 outubro 2022

De pizza’s waren erg zout met verder weinig topping en smaak. Was zonde van mijn geld

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bk
2 outubro 2022

We bestellen best vaak, omdat jullie zulke lekkere pizza’s maken. Maar deze keer viel het tegen. Toen we de dozen openden leken ze minder groot, minder rijkelijk belegd. En bij het opeten klopte dat ook. Nog steeds heel lekker hoor, maar net iets minder dan eerst. Is er iets veranderd?

Reacção a De Pizzabakkert

Beste Boukje, Bedankt voor je bericht. Wij streven er elke dag naar om onze kwaliteit hoog te houden. Af en toe doen wij wat aanpassingen, maar minder rijkelijk belegd en kleinere pizza’s zullen daar nooit onder vallen. Hopelijk kunnen we ons de volgende keer van onze beste kant laten zien, gewoon zoals je van ons kunt verwachten. Groeten de Pizzabakkert

Daisy
26 setembro 2022

Bestelling duurde een uur en was ook een half uur te laat. Geen excuses na telefoontje. Als gepensioneerde pizza bakker vind ik de pizza’s mwah. De mozzarella wordt snel hard en de bodem is saai.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Avli
24 setembro 2022

Lekkere en warme pizza! Wél ruim 20 -30 minuten later dan besteld.

Lisanne
18 setembro 2022

Altijd snel, en altijd heerlijk 🥰

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nick
18 setembro 2022

Snel en lekker

I
17 setembro 2022

Minder lekker en smaakvol dan gewoonlijk, zowel de fungi als de truffel pizza

Nadia
16 setembro 2022

De bodem was niet goed gebakken en daardoor erg slap en zacht.

Juliette
15 setembro 2022
Dylan Monshouwer
14 setembro 2022

Uitstekend!

Juriaan De Witte
11 setembro 2022

Ja gewoon weer fucking lekkere pizza’s! Vedura gewoon fantastisch, Tonno precies genoeg tonijn, en de korst is fantastisch! Dikke 10

Pauline
10 setembro 2022
Timo
10 setembro 2022
Ingmar
9 setembro 2022
Brdie
9 setembro 2022

Lovely pizza

Sanne
7 setembro 2022
Jacintha Valk
5 setembro 2022

Klein foutje, heel lief en snel opgelost💕

Reacção a De Pizzabakkert

Bedankt Jacintha, Kleine foutjes zijn altijd makkelijk op te lossen❤️

Melanie
3 setembro 2022

Lekkere pizza’s waren goed warm en gebracht door een zeer vriendelijke bezorger.

Reacção a De Pizzabakkert

Super Melanie, goed om te horen🍕👨🏻‍🍳

Thomas
3 setembro 2022

Wat meer vlees pizza's zouden helemaal top zijn dan alleen maar ham of salami niet dat ze verkeerd zijn maar een lekkerrr shoarma op jullie style zou helemaal top zijn of iets met kip gehakt miss 😜

Reacção a De Pizzabakkert

Hoi Thomas, Bedankt voor je bericht! De shoarma pizza is bij ons een vaak gevraagde soort. Echter zijn wij juist trots op onze traditionele Italiaanse pizza’s. Maar wij blijven experimenteren, misschien met een Italiaanse twist, als je tips heb weet je ons te vinden🫶.

Nick
2 setembro 2022

Pizza’s waren helaas een stuk minder lekker dan normaal. Vriendelijke en snelle bezorging.

Reacção a De Pizzabakkert

Hoi Nick, Bedankt voor je review, jammer om te horen, waar lag het aan? Wij doen ons best om de kwaliteit te waarborgen.

Daan
30 agosto 2022
Franza Martens
30 agosto 2022

Op tijd bezorgd en weer kunnen genieten van een heerlijke pizza verdura. Knapperig, dunne bodem en rijk belegd met allerlei groenten : heerlijk !

Reacção a De Pizzabakkert

Bedankt Franza, daar doen we het voor!❤️🍕

Loes
29 agosto 2022

De pizza's waren heerlijk! Verbeterpunt is het tijdsmanagement. Ze liepen erg uit qua bestellingen. Dit kan natuurlijk altijd gebeuren, maar een eerlijke communicatie hierover is dan wel prettig. Er werd gezegd dat het slechts 5 minuten langer zou duren, terwijl dat uiteindelijk 25 minuten werd. Een realistischere tijdsinschatting in het vervolg zou ik aanraden.

Reacção a De Pizzabakkert

Bedankt voor je feedback Loes, zondag was een deel van ons personeel uitgevallen door ziekte… Door dit alles miste we iemand om even goed overzicht te houden. Je hebt hier helemaal gelijk in.

Ellis
25 agosto 2022

Ben nieuwe vaste klant! De smaak is heerlijk! Alleen laatste x kreeg ik 2 verbrande pizza's en dat kool proef je dan. Dus deze x was het niet lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a De Pizzabakkert

Hoi Ellis bedankt voor je feedback, we gaan er zeker op letten!

Niels
20 agosto 2022

Top smaak, perfecte prijs/kwaliteit, beetje extra peper had gemogen

Reacção a De Pizzabakkert

Bedankt Niels, staat genoteerd: extra peper voor Niels🌶🔥

Jocé Bloks
19 agosto 2022

Ik vond dat er maar bar weinig op de pizza zat en dat ie niet lekker knapperig gebakken was. Wel genoeg kaas en artisjokken, maar een zielige hoeveelheid champignons, olijven en kappertjes. Dit, terwijl dat de vorige keren juist allemaal prima was. Een eenmalige misser, hoop ik.

Reacção a De Pizzabakkert

Hoi Joyce, bedankt voor je feedback. Zodra je een eigen pizza samen stelt wil je ingrediënten rijkelijk belegde op je pizza, we gaan er op letten!

Philip
19 agosto 2022

Alles correct en op tijd uitgevoerd. Lekkere pizza's. Als je bij afhalen met PIN betaalt en een fooi wilt geven, neem dan contant mee. Personeel wist niet hoe een fooi erbij te tellen bij het afrekenen en ik heb standaard geen contant geld bij me.

Reacção a De Pizzabakkert

Hoi Philip, bedankt voor je feedback! Fooi pinnen is ook mogelijk, bedankt dat je het aankaart wij zullen het personeel hier even een snelle uitleg over geven👍

Frank
16 agosto 2022
John
16 agosto 2022
Marieke
13 agosto 2022

Erg lekkere pizza’s gehad. Knapperige bodem!

Franza Martens
10 agosto 2022

Snel bezorgd en warm en knapperig die groentepizza. Heerlijk !

J
8 agosto 2022
piet
6 agosto 2022

om 17:30 besteld met het verzoek om 18:30 te leveren. Om 18:40 kreeg ik een email dat de bezorger onderweg is. Omdat ik 3 minuten van jullie locatie woon, heb ik om 19:00 gebeld waar de pizza's blijven. Niets aan de hand werd mij verteld. de bezorger is onderweg. Even later wordt ik terug gebeld dat er iets is misgegaan, en dat er nieuwe pizza's gemaakt worden en dat deze binnen 10 minuten bezorg zullen worden. Geen excuses, niets. Bijna een uur te laat en twee uur nadat ik besteld heb werden de pizza's bezorgd. Nul excuses, geen korting o.i.d. Niets. Waardeloze service .

Reacção a De Pizzabakkert

Beste Piet, we hebben je hierover nog even een mailtje gestuurd🍕. Met blijdorpse groet, De pizzabakkert

Lisa van der Jagt
4 agosto 2022

Wel al voor de 2de keer het drinken vergeten te leveren, wat mee besteld is.

Annelies
2 agosto 2022

‘n Hele lekkere pizza en snel bezorgd!

Karin
1 agosto 2022

Ik vond de pizza flauw en een beetje melig. Niet zo lekker als anders!

Ria Olsthoorn
1 agosto 2022

Wat een heerlijke pizza's

Sarah Jensen
1 agosto 2022

Geweldige pizza's! Voortaan bestellen wij altijd daar pizza's :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Michel
30 julho 2022

Pizza was op tijd klaar en kon k zo meenemen! Was net uit de oven en vers! Ook vriendelijk personeel. De prijs kwaliteit verhouding is ook naar behoren alleen, zaten er op mijn kaas pizza nog grote bolletjes mozzarella die niet waren gesmolten en wel wat afbraak deden aan de smaak. Verder gewoon prima

Saskia
29 julho 2022

Voor het eerst broodjes besteld en wat een aanrader is dat! Wij hadden drie verschillende broodjes; allemaal super lekker. Bezorging was exact op de tijd die ik had gevraagd en de bezorger was zeer vriendelijk en had zelfs nog even tijd om een vraag van mij te beantwoorden. Dit gaan we zeker vaker doen.

David
28 julho 2022

Goede pizze, zoals altijd.

Roksolana Volk
25 julho 2022

Pizza's zijn kwalitatief goed, smaakvol en rijkelijk belegd. Helaas wel een andere pizza meegekregen als dat ik besteld had, vermoedelijk omdat deze op prime time (zondagavond 19 uur) besteld werd. Keuken had het druk en zag er chaotisch uit. Pas bij thuiskomst de doos geopend en tot die ontdekking gekomen.

Paula
24 julho 2022
Syreeta
21 julho 2022
Marrie
15 julho 2022

Super pizza's, echt heerlijk!! Pizza marguerita vond mijn dochter wel iets "te kazig" maar lekker, hoor!

C. Schreuder
15 julho 2022

Beide pizza's lagen op een hoopje in de hoek van de doos. De smaak was prima, maar wat er mis gegaan is met de bezorging weet ik niet... Dat de pizza's bijna 20 minuten later waren dan gevraagd, kan gebeuren op een drukke avond. Maar de door elkaar geschudde pizza's waren teleurstellend.

Jeff
12 julho 2022
Laurens Klein
10 julho 2022

Broodje was lekker, had alleen betaald voor extra parmaham maar miste dat op mijn broodje

Dolores
10 julho 2022
Freek
9 julho 2022

Zeer tevreden

J
8 julho 2022

Heel erg lekker en snel bezorgd!

Franza Martens
8 julho 2022

Gewoon de lekkerste pizza, die Verdura.

Andrea
8 julho 2022

Goede pizza’s, veel keuzes (ook vegan kaas mogelijk). De bezorger was aardig, maar kwam 20min later dan verwacht.

De Jong
1 julho 2022

Deze keer vielen de pizza’s tegen. Karig belegd. Niet goed warm. En in de keuken stonden de meiden met hun lange haren los de pizza’s te beleggen. Niet heel hygiënisch. Dit is niet wat we gewend zijn van de pizzabakkert. Hoop de volgende keer weer beter. Normaal gesproken zijn we altijd super tevreden. Dus misschien gewoon een slechte dag.

Brian
29 junho 2022

Super lekkere pizza. Beste van Blijdorp!

Coen
28 junho 2022

De bezorging duurde een uur maar kwam op de geschatte tijd aan, prima. De pizza was echter te vet, korst verbrand en de bodem niet knapperig. Gewoonlijk is het beter.

Ingmar
26 junho 2022

Beste pizza’s van Rotterdam!

Bakker
25 junho 2022
Danielle
21 junho 2022

fantastische pizza's

Erwin
19 junho 2022

Goede kwaliteit pizza's; erg lekker. Leuk team. Goede service

Sander
18 junho 2022
Harriet
17 junho 2022

Alles top zoals altijd!

Ruth Gonzalez
15 junho 2022
DB
12 junho 2022

Lekkere pizza’s en vlotte bezorging!

Patje
12 junho 2022

De beste pizza noord !!!!

Franza Martens
10 junho 2022

Dat was weer een heerlijke pizza met dunne krokante bodem en goed op temperatuur.

Maarten
4 junho 2022
Gijs
4 junho 2022

Uitstekende en goed belegde pizza. Snel bezorgd.

Karin
29 maio 2022

De pizza was lauw en de tiramisu zat aan de zijkant van het bakje. Omgevallen dus. Pizza smaakte goed. Beetje opgewarmd in magnetron. koude pizza vindt ik niet lekker. hopelijk volgende een warme pizza!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Snød Jossen
18 maio 2022

Geef je geen sterren als een bezorger 20 minuten eerder komt dan de in een bevestigingsmail genoemde verwachte aankomsttijd? Nee, natuurlijk niet. Je bent alleen maar heel blij dat je de optie fooi geven bij het plaatsen van de bestelling heel serieus hebt genomen.

Martine
18 maio 2022

Heerlijke pizza’s , met dunne bodem wat ik met mijn italiaanse roots erg waardeer. Bezorging was rap en de pizza’s nog heet.

Barbara
16 maio 2022
Fleur
13 maio 2022

Super!

Sanne
13 maio 2022

Heel lekker, maar we hadden een verkeerde pizza (2x dezelfde)

Laura
13 maio 2022

Fantastisch!!

Rensie
11 maio 2022

Lekkere bodem, goede ingrediënten, warm en vers, en vriendelijk bezorgd.

May
9 maio 2022

Pizza was koud helaas

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jim
7 maio 2022
JP
6 maio 2022

1 pizza online besteld maar uiteindelijk bijna 50 minuten later was de pizza klaar. Resultaat: Zwart geblakerden randen.

Paula odinot
5 maio 2022

Valt niks te verbeteren. Lekkerste pizza s van rotterdam

Marco
1 maio 2022
Rogier
24 abril 2022

Grande! Lekkere pizza's en zelfs wat sneller dan verwacht bezorgd

Sanne
22 abril 2022

Heerlijke pizza. Ik bestel alleen expres op de site en niet via thuisbezorgd, geef m’n fooi ook van tevoren via de site, maar zie dan toch een thuisbezorgd-bezorger met de pizza’s.

Lode Exel
14 abril 2022

Helaas waren de pizza's deze keer te hard gebakken. Met veel wat verbrande plekjes op de pizza's. Zeker de randen waren daarom te bitter om te eten. Dat ben ik niet van jullie gewend. Meestal zijn de pizza's perfect.

M
13 abril 2022
Thomas L
12 abril 2022
Franza Martes
11 abril 2022

Pizza was heerlijk en goed op temperatuur. Bodem lekker dun en krokant.

Martijn
11 abril 2022

Heerlijk pizza! Kwalitatieve ingrediënten en goed op smaak!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Maarten
11 abril 2022
Nina
9 abril 2022

Lekkerste pizza’s! En altijd snel geleverd!

A. Plante
9 abril 2022

Lekkere pizza, goede prijs-kwaliteit. Ik had quatro formaggio. Mag iets minder ricotta op voor mij.

Marco
9 abril 2022

Deze keer wat het een zeer lekkere pizza. Goede verhouding van ingredienten en superbodem!

Solange
8 abril 2022

Confirmed delivery one hour after my order and still it took 20 mins more to get it, a bit too long

Cath
2 abril 2022

Mega lekker. Helaas liet ik de doos buiten vallen en zat alles op zn kop. Maar dat maakt voor de smaak niet uit!

Trudy Mantel
31 março 2022

Pizza’s vielen tegen dit keer. Bleke slappe korst, kaas op verdura amper gesmolten. Hadden naar mijn idee langer in de oven gemoeten. Vriendelijke groet

Jochem Jongerius
31 março 2022

Snel en zeer lekker!

Jari
25 março 2022

De pepperoni mag pikanter

Koen
18 março 2022

Heerlijke pizza’s en snel bezorgd voor een goede prijs

Sjiki
17 março 2022
Franza Martens
13 março 2022

Na de wanhoop pizza van 10 dagen geleden heb ik nu een goedmaak pizza besteld en die was in een woord geweldig. De pizza verdura ! Heerlijk sappige ingrediënten, een dunne bodem met krokante randjes en goed op temperatuur. Halleluja ! Ga zo door zou ik zeggen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hanneke
12 março 2022

Pizza's waren weer heerlijk en perfect op tijd bezorgd!

Jasper
12 março 2022

Super snel drie goeie pizza's thuis

Pieter
12 março 2022

De pizza’s waren lekker maar ontzettend zout

Maria Duarte
12 março 2022

Wij hebben al vaker besteld, pizza is altijd lekker en snel bezorgd. Vriendelijke personnel.

Marjolein
11 março 2022
Maxime
10 março 2022

pizza's waren droog en ijskoud. Ik bestel vaak bij jullie dus ik vind ze normaal gesproken lekker! Helaas dit keer een andere kwaliteit dan ik gewend ben

Sjiki
9 março 2022

Heerlijke pizza Aardige bezorging !

Maxime
1 março 2022

Altijd heerlijke pizza's en snelle bezorging!

Charlotte
28 fevereiro 2022

Betaalbare, superlekkere en goed belegde pizza. Snelle bezorging!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jessica
28 fevereiro 2022

Bezorging duurde wat lang, maar dat is ook niet gek wanneer je 10 pizza's bestelt. Het was zoals altijd weer heerlijk en de pizza's waren ook nog goed warm. Tot snel!

Brenda Allard
23 fevereiro 2022

Kwaliteit van de pizza’s is uitstekend. Wel heeft het 1,5 uur geduurd voordat ze kwamen. Toen ik belde werd het allemaal uitgelegd dat het ongeveer een half uur later kwam. Het had fijn geweest als dit per telefoon of mail zelf was aangegeven dat het later zou komen.

Anoniem
9 fevereiro 2022

Heerlijke pizza’s onder €10. Vlotte bezorging. En keuze uit lekkere limonades.

van Sabben
7 fevereiro 2022

Twee heerlijke pizza's besteld. Goed belegd en een goede verdeling.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Vitrinekast
4 fevereiro 2022
Martijn
4 fevereiro 2022

Bestellingen altijd netjes optijd klaar en wordt altijd vriendelijk geholpen. Lekker informeel ook, erg fijn.

Maarten
1 fevereiro 2022
Stefanie
29 janeiro 2022

Heerijke dunne krokante italiaanse pizza en snelle bezorging!

Facundo
23 janeiro 2022

Pizza’s waren lekker maar erg koud

Evelien Meinderink
21 janeiro 2022

tevreden

Maarten
20 janeiro 2022

Attent, goed meegedacht met een foutje in de bestelling, lekker pizza's!

Smit-Nome
20 janeiro 2022

Voor het eerst hebben mijn partner en ik bij jullie besteld en het valt direct goed in de smaak!!! Jullie pizza's zijn totally minder vet dan die van NewYork en Domino's. Plus, jullie hebben Carpaccio pizza, ik wist niet eens dat dat bestond 0.o' echt super lekker, tot de volgende bestelling!

Hendrik zwarts
17 janeiro 2022

Genoten!

Michiel
16 janeiro 2022

Prima pizza! Maar niet bijzonder. Eenvoudige service dat verbeterd mag worden. Een excuses of melding van vertraging zou namelijk wel fijn zijn.

Janneke
16 janeiro 2022

Veeeel te lang moeten wachten. Dat vonden ze zelf ook jammer en hebben ze daarna keurig opgelost! Pizza’s waren lekker!

Dylan
16 janeiro 2022

Wat een afgang.. Om 20:36 bestel ik één pizza Margarita om te bezorgen om 21:30. Mijn pizza komt vervolgens om 21:50 aan, nu heeft mijn vriendin haar avondeten al binnen en al opgegeten, dus zit ik en alleen te eten en is mijn pizza niet eens een beetje warm.. Wij wonen op 3 minuten afstand.. Meerdere keren met veel plezier pizza besteld, maar dit was echt een ontzettende misser. Helaas.

Arjen Leendertz
14 janeiro 2022
Jeffery
9 janeiro 2022

Holy Mozes! De pizza’s zijn geweldig. De bezorgers zie je al van verre komen met hun brede glimlach!!!!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tim
8 janeiro 2022
Roy
8 janeiro 2022

De pizza was echt gigantisch lekker (wel redelijk lauw maar dat was oké). De bezorging duurde wel 1,5 uur en was incompleet en daardoor al met al 1 uur en 45 min, ik heb gelukkig geduld maar voor pizza is dit wel buitensporig lang.

Martine de Gelder
7 janeiro 2022

Lekkere pizza's, goed geprijsd, stipt op tijd. Alleen maar lof!

Debby
6 janeiro 2022
m i c k
5 janeiro 2022
Anne
4 janeiro 2022

Lekker alleen was het koud!!

Nina
3 janeiro 2022
Jelle de Vries
31 dezembro 2021

Veel te lang gebakken

Eva
31 dezembro 2021

Erg snel geleverd en nog goed warm bij de levering

Sanne
29 dezembro 2021

Zoals altijd super lekkere pizza’s en erg vriendelijk personeel

Jan
28 dezembro 2021

Eerst de verkeerde pizza gekregen maar voordat we het zelf doorhadden werd er al door de Pizzabakkert gebeld en werden de juiste pizza's binnen no-time bezorgd. Super service!

Marleen de Smidt
28 dezembro 2021

Goed, plezierig. Pizza goed belegd, goed deeg en goed gebakken, wel beetje droog. (Beetje amateuristische bedrijfsvoering)

Sara
23 dezembro 2021

mega snelle bezorging en hele lekkere pizzas!! :)

Philip
22 dezembro 2021

De pizzabakkert bakt grotere pizza's dan sommige anderen. Zorg dat je een warmhoudtas hebt die groter is dan 32cm! Ook als de pizza niet meer gloeiend heet is, nog steeds erg lekker.

Mark
21 dezembro 2021

Top pizza! Lekker op smaak!

Stefanie
19 dezembro 2021
Arjen Leendertz
18 dezembro 2021
Arjen Leendertz
17 dezembro 2021

Super lekker

Sebastiaan
13 dezembro 2021
Niels de Leeuw
13 dezembro 2021
Arjen Leendertz
13 dezembro 2021

Topkwaliteit snel en warm bezorgd kortom super lekker!

Dylan van Eijck
13 dezembro 2021

De pizza was overheerlijk, maar wel een stuk later dan de tijd dat wij de pizza hadden willen hebben. Wel erg goed opgelost door een kleine verrassing!

Eva
12 dezembro 2021

Pizza’s zijn lekker maar het duurde erg lang voordat ze klaar waren. Personeel hing over de toonbank heen op hun telefoon te scrollen, ziet er beetje raar uit

Anoniem
12 dezembro 2021

Zoals altijd weer lekker gegeten. Pizza’s waren nog warm en heel lekker.

Shannon
11 dezembro 2021

Pizza Margherita helemaal prima. De pizza pesto tomaat was iemand iets te enthousiast met de pesto geweest waardoor echt bijna de hele pizza met dikke laag pesto onder zat. Was niet zo lekker. Heb het er grotendeels afgeschraapt toen was t prima. Was daardoor wel erg vet geworden. Volgende keer dus echt stuk minder pesto doen

Jetske
4 dezembro 2021

Als altijd, heerlijke pizza’s; knapperig en warm! Grote favoriet ook bij mijn kinderen.

J9
1 dezembro 2021

Prima pizza

Wouter Hulst
28 novembro 2021
Nihal
27 novembro 2021

Jammer dat de pizza’s koud waren, dan zou de smaak veel beter zijn.

Maaike
26 novembro 2021

Verkeerde pizza’s geleverd, maaaar dit werd direct goed opgepakt. Kregen zelfs 2 toetjes als goedmakertje. Die bestellen we dus voortaan ook bij de pizza’s. Té lekker.

Tjalz
25 novembro 2021

Mooie pizza’s lekker en op tijd! Feest!

Marco
20 novembro 2021

Snel en lekker

M. Blank
19 novembro 2021

De pizza Spinaci is erg lekker. Helaas duurt het op vrijdagavond lang voordat hij wordt bezorgd. Dat is jammer omdat de pizza daardoor lauw was. De bezorgster was vriendelijk.

Loewieke
18 novembro 2021

Prima pizza. Jammer dat jullie niet in Overschie bezorgen.

Guido
15 novembro 2021

Snel, beleefd en heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Pep de Jong
15 novembro 2021
Bram
15 novembro 2021

Prijs en kwaliteit van de pizza's is erg goed. Wachttijd is nog een punt van verbetering.

René Kolpa
14 novembro 2021

Heerlijke pizza's, maar het voor-snijden was niet goed gebeurd; want dat moesten wel zelf over doen. Meestal is dat wel oké

Anne
14 novembro 2021
Eline
14 novembro 2021

Fijn dat de pizza's gesneden zijn, maar dan wel iets beter graag! Verder een topservice en een heerlijke pizza!

De Jong
12 novembro 2021

Pizza was koud. Raar omdat ik op nog geen 800 meter afstand woon.

Pim
6 novembro 2021

Pizza was voor de derde keer op rij lauw tot koud. De quattroformaggi leek maar drie soorten kaas te hebben dit keer.

Diederik Gommers
6 novembro 2021

Prima pizza's en vriendelijke bezorging. Ik bestel er de volgende keer weer !!!

E
29 outubro 2021

Top

Rogier
28 outubro 2021

Snelle service, lekkere pizza's, voor schappelijke prijs!

xMandies
26 outubro 2021

Super lekkere verse pizza met een heerlijke knapperige dunne bodem

Anoniem
22 outubro 2021
Anoniem
22 outubro 2021
Celeste
22 outubro 2021
Barbara
17 outubro 2021

De bezorger complimenteerde me met mijn zelf samengestelde pizza. En hij was ook top!

Ole
16 outubro 2021

Matheo de bezorger is een topgozer. Hij heeft mijn pizza beter gesneden dan mijn andere 5 bestellingen bij elkaar die ik ooit bij jullie heb gedaan

KS
14 outubro 2021
Anoniem
14 outubro 2021
Yvette
12 outubro 2021

Hele lekkere pizza’s gemaakt met verse ingrediënten. Bezorger was ook nog eens snel!

Peter Koet
11 outubro 2021

De Pizza mag warmer zijn

B
8 outubro 2021
Anoniem
6 outubro 2021

Echt sommige van de lekkerste pizza’s die we ooit gegeten hebben… verse lekkere ingredienten, een perfecte bodem, en een fantastische vegan optie! We zijn elke keer super blij met de Pizzabakkert. :)

non
4 outubro 2021

De pizza's zijn altijd goed, al vallen ze soms een beetje klein uit. de vegan pizza is echt lekker! maar 2 uur en 15 min wachten op pizza vind ik echt een beetje te ver gaan. als van tevoren was aangegeven dat het zo druk was, had ik ergens anders kunnen bestellen, dat had m'n avond iets aangenamer gemaakt.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mata
1 outubro 2021

Hi there, I order from you guys directly so you dont have to pay the very high fees to deliveroo's. Must say though that the wait time is rather long and now twice in a row pizza came bit beaten. Dont get me wrong, I still like your pizzas, but maybe you can think how to deliver better? thanks.

Lieke
25 setembro 2021

Pizza was lekker en keurig op tijd klaar. Tiramisu was helaas nog bevroren..

Jetske Tamboezer
24 setembro 2021

We hadden 3 pizza’s besteld; 2 waren prima, maar de derde (met spinazie en gorgonzola) was te zwart, de gorgonzola was helemaal ingebrand en er zat een zwart gat in het midden 🙁 Niet de kwaliteit die we can jullie gewend zijn.

Pieter
17 setembro 2021

100% Goed! Heerluk!

Pieter van Dijen
13 setembro 2021

Top broodjes, maar soms iets te hard gebakken

Annelies van de Louw
7 setembro 2021
Alecia Rietbroek
4 setembro 2021

Heerlijk eten. Snelle bezorging!

Lois
2 setembro 2021
Fleur
23 agosto 2021

Heerlijke pizza met goede kwaliteit ingrediënten en goede bodem. Makkelijk (online) bestelproces en de pizza’s lagen keurig op tijd klaar. Goede prijs kwaliteit verhouding en zeker voor herhaling vatbaar!

Rozemarijn
22 agosto 2021

Helaas 1 uur en 20 minuten moeten wachten op de bestelling. Wij hadden twee pizza’s besteld en een tiramisu. De pizza’s waren slap en de tiramisu was nog bevroren. Al vaker bij De Pizzabakkert besteld en helaas was dit niet de kwaliteit die wij normaal tot nu toe hebben ervaren.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Maaike
21 agosto 2021

Snelle levering, vriendelijke bezorging en heeeerlijke pizza

Olivier
16 agosto 2021

Heerlijke gegeten! Goedbelegde pizza's en erg vriendelijk personeel.

Marijn
15 agosto 2021

Lekkere krokante pizza. Ze zijn verbeterd.

Julius
3 agosto 2021

De bezorgster mocht er zijn😏😉❤️

Marit
30 julho 2021

Heerlijke pizza’s, lekkere ingrediënten en krokante korst.

Gerard (Blijdorp)
28 julho 2021

Gewoon de beste Pizza Bakker(t) in Rotterdam Noord. Pizza's zijn dun gebakken, rijk gevuld en goed op smaak. De pizza Verdure en Carpaccio zijn toch echt wel de toppertjes vind ik.

Leon van Adrichem
26 julho 2021

In de stromende regen keurig op tijd bezorgd.

Tessa
25 julho 2021

Heerlijke pizza's! Helaas geen standaard vegan pizza op de menu kaart. De vegan pizza van de maand (een poos terug) was heerlijk. Misschien een idee om deze op de kaart te zetten?

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Joop
25 julho 2021

Besteller was precies op tijd en het waren lekkere warme en lekkere pizza’s

Kruise
24 julho 2021

Lekkerste pizza ooit!! Perfecto!

I
23 julho 2021
Antoinette
21 julho 2021

Vlugge levering van lekkere pizza

Karin
20 julho 2021

Wat een heerlijke pizza's, lang niet zo'n lekkere pizza gegeten!!

Katinka
18 julho 2021
Arjen Leendertz
11 julho 2021
Helen Eekhout
11 julho 2021

We hebben twee uur op de bezorging gewacht. Dat is veel te lang. Op zaterdag is het nou eenmaal druk. Gelukkig waren de pizza's erg lekker

Eva
10 julho 2021

Onwijs lekkere pizza's. Bezorging was snel en vriendelijk.

Yvet
8 julho 2021

was weer heerlijk

Beau
6 julho 2021

Twee pizza's afgehaald. Vond ze eerlijk gezegd wat karig belegd. Jammer

Juul
3 julho 2021

Quatro formatie: Bodem lekker, maar te weinig variatie in kazen (te veel witte wat smakeloze kaas, had graag meer blauwe en sterke smaken willen hebben). Daardoor een wat saaie pizza

Rmm
3 julho 2021

Wij bestellen regelmatig bij de jullie. Alleen vandaag was de pizza koud en niet helemaal gaar. We hebben de pizza's nog even in onze eigen oven opgewarmd. Volgende keer bestellen we weer en dan zal het vast weer zoals vanouds zijn.

Arjen Leendertz
2 julho 2021
Arjen Leendertz
2 julho 2021
Loortje
2 julho 2021
Lode Exel
1 julho 2021

De pizza was weer lekker. En exact op het gevraagde tijdstip klaar.

Gerard uit Blijdorp
1 julho 2021

Lekker dunne pizza's, carpazzio is heerlijk, maar alle andere ook.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

charlotte
29 junho 2021

Prima pizza, goeie knapperige bodem. Zeer snelle en vooral vriendelijke bezorging (vanuit de pizzabakkert zelf).

🍕🍕🍕🍕
24 junho 2021
René
24 junho 2021

Uitstekende pizza, heet uit de oven, op tijd: keurig!

Joe
23 junho 2021
Pieterman
18 junho 2021

Heerlijke broodjes. Smullen!

Pieter
17 junho 2021

Een echte aanrader 😋

Nhl
17 junho 2021
Aicha
6 junho 2021
D
31 maio 2021

Bestelling was pas 20 minuten na afgesproken afhaaltijd klaar. Het was 1 pizza.

Sarah
30 maio 2021
Sophie
29 maio 2021
EC
29 maio 2021

Niet de beste pizza helaas: dikke korst, te veel toppings waardoor de pizza te vochtig/ slap was en niet bijzonder lekker. Ook de bezorger was een tijd (vrijdagavond) onderweg waardoor het lauw aankwam.

Helma Leeuwenstein
28 maio 2021

Heerlijke pizza's! Soms is de bodem iets te dun.

Jasper
24 maio 2021

Normaal goed op tijd maar deze keer meer dan een half uur te laat, terwijl we de bestelling ruim anderhalf uur van te voren hadden geplaatst. Kwaliteit wel zoals altijd uitstekend!

Arjen Leendertz
23 maio 2021
Van Polanen
23 maio 2021

De bodems van de pizza's lijken wat harder geworden in vergelijking met eerdere bestelling. Echt een verbetering!!

John vrokijk
20 maio 2021

Altijd lekker altijd snel, mits ik het juiste nummer opgeef.....🤣

Judith Kalisvaart
20 maio 2021

De pizza was prima maar bijna koud,terwijl we vlakbij wonen . Jammer

Erik
18 maio 2021

Blij met de pizzabakkert in de buurt! Maar vandaag ging het niet helemaal goed. Bestelling via de app was niet doorgekomen. Werd met spoed rechtgezet. Maar bij thuiskomst bleek de chorizo vergeten op de pizza. Volgende keer beter, gaan we vanuit.

Vivian
17 maio 2021

Pizza had zwarte randjes en was niet zo warm meer bij aankomst. Verder erg lekker!

S.
17 maio 2021
Sieta
17 maio 2021

Heerlijke pizza's, en snelle bezorging!

Laura
16 maio 2021
Matthijs
16 maio 2021

Pizza was weer geweldig, alleen jammer dat de bezorging een half uur later dan aangegeven kwam.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bob
16 maio 2021

Heel erg lekker. En vriendelijk personeel!

Sanne
15 maio 2021
Ross
13 maio 2021
A.
12 maio 2021

Om 15.00 uur de bestelling van 4 pizza's geplaatst voor 17.30 uur. Via de website ook een (bescheiden) fooi gegeven, maar daar heb ik wel spijt van. Om 17.40 gebeld en er werd gezegd dat de pizza's nu uit de oven kwamen. Dat is belegd zeggen dat die pizza's nog gemaakt moeten worden. Om 18.00 uur waren de pizza's er (reistijd is zeker geen 20 minuten!). Vervelend als je met jonge kinderen aan tafel zit! Tip: bestel alleen als je het ok vindt om te wachten of geen andere afspraken hebt later op de avond.

Roos
12 maio 2021
Tonnie
9 maio 2021
SV
9 maio 2021

Smakelijke tonijn pizza. Keurig op tijd klaar. Iets meer tonijn zou wel mogen wat mij betreft.

Martin
8 maio 2021

Erg lekker, gisteravond tijdens Sparta heerlijke pizza's in de rust laten bezorgen!!

KB
7 maio 2021
Jelle
7 maio 2021

Pizza was 10/10 maar m'n hart ligt bij Bun

Marieke
28 abril 2021

De pizza’s waren heerlijk! Volgens mij is het op de website nu niet zichtbaar wat de geschatte bezorgtijd is bij de optie ‘zo snel mogelijk’ bezorgen. Ik zag de geschatte bezorgtijd pas in de bevestigingsmail, en dat duurde nog behoorlijk lang. Het zou super fijn zijn als je dat bij het bestellen al kan zien.

Thomas
28 abril 2021

Vaak zijn de pizza's erg slap, nat, greasy — eentje was ook veel te zout. Laatste tijd valt het erg tegen; dus mij zie je niet meer terug.

Ted
27 abril 2021

we halen regelmatig, dit keer super lang wachten en pizza afgekoeld, zwarte randen en teveel kaas.

Peter Jan Sondermeijer
27 abril 2021

Heerlijke pizza 🍕 verse ingrediënten simpel en goed warm deze mensen snappen het ! 💚🤍💚

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bo
27 abril 2021

Was weer heerlijk en een hele vriendelijke bezorgster!

Marja Bouman
21 abril 2021

Heerlijke pizza’s! Snel bezorgd!

Jan David Hanrath
20 abril 2021

Dank! Super lekker en snel

Roza
20 abril 2021

Had net iets warmer mogen zijn maar verder was het prima en lekker.

Haak
18 abril 2021

Top pizza!

Linda
17 abril 2021

Superlekker, echt van genoten! Dunne, krokante bodem, prec